Word donateur

Stichting Domiliana wil met haar projecten de mensen op de Molukken hun kansen teruggeven. Op zo’n manier dat zij in staat zijn zich op eigen kracht te ontwikkelen. Het geld van onze donateurs zetten wij altijd rechtstreeks in voor de projecten. Zodat uw donatie volledig ten goede komt aan de mensen op de Molukken.

Spreekt onze manier van helpen u aan? Word dan donateur van Domiliana. Daar zijn wij en de deelnemers aan onze projecten hartstikke blij mee!

Hoe word ik donateur?
Donateur worden kan al vanaf 5 euro per maand en is heel eenvoudig via onze machtigingskaart. U kunt natuurlijk ook via uw eigen bank een maandelijkse afschrijving regelen.

1. Vul onderstaande machtigingskaart in;
2. Stuur de machtigingskaart (voorzien van uw handtekening) naar stichting Domiliana. Dat kan via onderstaand postadres of per e-mail. Indien u kiest voor e-mail, maak dan een foto of scan van de machtiging en mail deze naar info@domiliana.com o.v.v. ‘Maandelijkse machtiging’;
3. Wilt u geen machtiging afgeven? Dan kunt u via uw bank natuurlijk ook zelf een maandelijkse afschrijving regelen. Bijvoorbeeld via internetbankieren. Wij zouden het leuk vinden een e-mail van u te ontvangen via info@domiliana.com zodat wij u kunnen bedanken.

Download hier onze machtigingskaart.

Postadres voor machtigingskaart
Stichting Domiliana
T.a.v. Frans Steeman
Annie Romeinstraat 78
2135 SJ  Hoofddorp

Rekeningnummer voor donaties: NL95 RABO 0148 6732 52 t.n.v. Stichting Domiliana.

Hoe zet ik een machtiging stop?
Uw machtiging kunt u eenvoudig per maand opzeggen door een mail te sturen aan info@domiliana.com of een brief aan bovenstaand postadres. Wij zorgen er dan voor, dat er dan geen geld meer afgeschreven wordt.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw opzegging.

Ik wil een eenmalige gift doen of actie starten
Naar de pagina ‘Doe een gift’
Naar de pagina ‘Start een actie’