Actie-archief

DomilianaRun 2013

Datum:
6 juli 2013
Omschrijving: sponsorloop voor de Molukken georganiseerd door stichting Domiliana.
Locatie: Nijverdal
Doel: geld ophalen voor het Domiliana Studiefonds.
Eindresultaat: de deelnemers aan de sponsorloop hebben in totaal 5.421,75 euro bij elkaar gelopen!

De actie: Meters voor de Molukken*
Deelnemers aan de DomilianaRun hebben op zaterdag 6 juli 2013 twee uur lang de tijd om op een geasfalteerde baan van 500 meter zoveel mogelijk rondjes te rennen en/of te wandelen. De stichting zoekt hiervoor zowel (hard)lopers, sponsors van deze lopers en vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van die dag. Wilt u mee rennen of wandelen, sponsoren of u als vrijwilliger aanmelden? Stuur dan een mailtje naar run@domiliana.com.

De opbrengst van de DomilianaRun 2013 is gereserveerd voor de opzet en uitvoering van het Domiliana Studiefonds. Het plan is dat met regelmaat succesvolle Molukse leerlingen van de middelbare school de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen. Zij kunnen dienen als rolmodel voor klasgenoten of dorpsgenoten. Op dit moment vindt een selectie plaats van de eerste student(en), die dankzij de financiële ondersteuning vanuit dit fonds aan de slag kunnen. Als er meer bekend is, zullen wij u hierover informeren via de website en/of onze nieuwsbrief.

* Deze actie is afgerond. U kunt niet meer deelnemen.
Naar de actiepagina met actuele acties.

Lees meer over het Domiliana Studiefonds.

DomilianaRun-4 DomilianaRun-3 DomilianaRun-1 DomilianaRun-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Koninginnedag 2013


Datum: 30 april 2013
Omschrijving: verkoop snacks voor de Molukken
Locatie: Haarlem
Doel: geld inzamelen voor het Domiliana Studiefonds
Eindresultaat: opbrengst verkoop 650 euro

De actie*
Op dinsdag 30 april a.s. vindt u op de Vijfhoek in Haarlem de stand van Stichting Domiliana. De bestuurders en vrijwilligers van Domiliana verkopen dan namelijk Molukse snacks. De opbrengst van de dag gaat volledig naar het Studiefonds van de stichting. Wilt u meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk zien wij u ook graag als klant J

* Deze actie is afgerond. U kunt niet meer deelnemen.
Naar de actiepagina met actuele acties.

Lees meer over het Domiliana Studiefonds.

 

Koninginnedag-3 Koninginnedag-2 Koninginnedag-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

‘Help Ambon’

Datum: augustus 2012
Omschrijving: inzamelingsactie voor noodhulp naar aanleiding van overstromingen
Locatie: heel Nederland
Doel: noodhulp
Eindresultaat: Domiliana heeft 1000 euro geschonken en veel Nederlanders hebben rechtstreeks geld overgemaakt naar de hulpactie van onze lokale partner Cergas 

De actie: Help Ambon*
Stichting Domiliana heeft 1000 euro gedoneerd aan de hulpactie Help Ambon. De Molukse eilanden zijn getroffen door een zware natuurramp. Bijna twee maanden heeft het op Ambon en de andere Lease-eilanden onafgebroken geregend. De hevige slagregens gingen gepaard met talloze overstromingen en aardverschuivingen. Duizenden inwoners zijn zwaar getroffen. Er is dringend behoefte aan geld voor de inkoop van onder andere medicijnen, kleding en voedsel. Een van de initiatiefnemers van Help Ambon is Paulien Joël-Parera van LSM Cergas, de samenwerkingspartner van Domiliana op de Molukken. Paulien heeft besloten dat de donatie van Domiliana naar alle scholieren gaat die slachtoffer zijn geworden van de natuurrampen. Paulien: “Deze kinderen zijn de toekomst van Maluku. En daar moeten we ons voor inzetten. We moeten voorkomen dat door de natuurrampen kinderen belemmerd worden om naar school te gaan.”
* Deze actie is afgerond. U kunt niet meer deelnemen.
Naar de actiepagina met actuele acties.
Lees meer over de sociale projecten van Domiliana.