De Domilianadag draagt dit jaar de naam van Open dag stichting Domiliana. Deze informatiemarkt wordt op zaterdag 26 september 2015 gehouden van 11.00-16.00 uur in het Moluks Kerkelijk Centrum (MKC) in Houten.

Deze dag krijgt een andere invulling dan de voorgaande Domiliana-dagen. Deze keer werken onder andere de ambassadeurs van Domiliana mee en is er catering en muziek.

Het programma          
11.00-13.00 uur          Informatiemarkt ambassadeurs Domiliana (vrije inloop)
13.00-14.15 uur          Officiële gedeelte, presentatie bestuur Domiliana en lancering van
–                                  de vernieuwde website
14.15-16.00 uur          Informatiemarkt ambassadeurs Domiliana (vrije inloop)

Ambassadeurs
Onze ambassadeurs vertellen u graag over hun bijdrage (in Nederland of op de Molukken) aan het werk van stichting Domiliana. Ook Toko Buku van Museum Maluku is de hele dag met een stand aanwezig.

Muziek
Tijdens de informatiemarkt en het officiële gedeelte verzorgen de tifagroep Tiga Batang Rumah en Trio Jaïr & David-Simon Matakena en Patchouky Hinoke de muzikale invulling van deze dag.

Catering
Makan Patita zal met haar “Makan Pa-teatime” stand aanwezig zijn met haar versgemalen koffie, verse (munt)thee en Molukse lekkernijen. Voor een heerlijke Molukse lunch of versnapering kunt u terecht bij de stand waar Medja Makan haar beste kookkunsten beschikbaar heeft. Daarnaast is frisdrank of ranja verkrijgbaar.

Wilt u deze open dag bezoeken? Graag van tevoren aanmelden via info@domiliana.com onder vermelding van: naam, telefoon en het aantal personen.