Zoals aangekondigd op deze site hebben wij op 30 april 2010 wederom een actie georganiseerd in de Vijfhoek in Haarlem om geld in te zamelen voor stichting Domiliana.

Het weer leek even roet in het eten te gooien, maar in de loop van de middag klaarde het weer op en kwamen de Haarlemmers alsnog langs onze stand. Naast ons stond als vertrouwd weer de bar van café De Vijfhoek, dat ook dit jaar weer voor live-muziek op het podium had gezorgd. Vele Haarlemmers weten ons inmiddels op deze dag te vinden voor heerlijke loempia’s, pisang goreng (gebakken banaan), bananencake, chips en uiteraard koffie en thee. Via een publicatiebord met foto’s en flyers hebben wij onze stichting wederom onder de aandacht gebracht.

Met een flinke stoet aan vrijwilligers is ook dit jaar deze dag uitermate goed verlopen en heeft het een klinkend resultaat van € 975,= opgeleverd. Wij gaan dit bedrag besteden aan de “adoptie” van enkele kinderen (zie voor verdere informatie hierover het project kansarme kinderen). Dus het geld wordt direct nuttig besteed.

We danken onze vrijwilligers opnieuw voor hun hulp en inzet. Zij maken gezamenlijk dat deze dag kan slagen. We hopen hen, maar zeker ook u als bezoekers van de Koninginnedag in de Vijfhoek volgend jaar (weer) te verwelkomen. Bent u nog niet geweest in de Vijfhoek op Koninginnedag, dan raden wij u dat zeker aan. Het is gezellig, er is goede muziek, drank en eten zijn verzorgd (onder meer door Stichting Domiliana). En u ondersteunt ons goede doel.