Zondag 6 november vond de 4e editie van een internationaal evenement van Deventer Wereldstad plaats. Deze werd in de Deventer Schouwburg gehouden. Tijdens deze dag heeft Deventer Wereldstad laten zien hoe internationaal de Hanzestad is. Een dag vol kleur, kunst, cultuur, muziek, mode en debat. En een wereldmarkt waar iedereen kennis kon maken met de vele vrijwilligersorganisaties en hun werkgebieden. Van 11.00 tot 17.00 uur kon men een kijkje komen nemen. Een mooie gelegenheid voor Stichting Domiliana om hierbij aan te sluiten.

De informatiestand van stichting Domiliana werd de hele middag druk bezocht. Domiliana kreeg zo een mooi podium om over haar werkzaamheden en projecten op de Molukken te vertellen. De pilot van de sociale werkplaats in Ambon werd door de bezoekers als een heel mooi initiatief genoemd.

Een inwoner uit Deventer won de raadwedstrijd. Het antwoord op de vraag hoeveel microkredieten stichting Domiliana vanaf 2009 aan kleine ondernemers op de Molukken heeft toegekend,  scheelde weinig met het daadwerkelijke aantal. Het totaal aantal toegekende microkredieten door Domiliana is 334 projecten. De winnaar kreeg als prijs een Molukse Ronda-spel, een wandeling over de Molukken.

Meer weten over stichting Domiliana? Kijk op: www.domiliana.com of onze Facebookpagina.