En zo is 2018 al bijna een maand rijker. Even een korte terugblik naar vorig jaar.

We hebben vorig jaar weer nieuwe donateurs mogen verwelkomen. Naast onze trouwe donateurs heel fijn, dat zij onze werkzaamheden op de Molukken ook willen ondersteunen. Ook zijn we verrast met diverse (anonieme) donaties waar we onder andere het project Sociale werkplaats mee kunnen ondersteunen. Hartelijk dank daarvoor.

Helaas hebben we ons geplande werkbezoek in september moeten annuleren in verband met de gezondheid van een van de bestuursleden. Herstel had prioriteit waardoor we een aantal activiteiten even op een laag pitje hebben gezet. Ook de regenperiode op de Molukken werkte niet mee om aan het project van de sociale werkplaats te kunnen bouwen. Gelukkig gaat het herstel van ons bestuurslid voorspoedig en hebben we de werkzaamheden weer op kunnen pakken.

Na een pilotperiode in 2016 is dit project sinds 2017 in volle gang. Door de vele regen in de afgelopen periode, heeft het project even stilgelegen, maar we verwachten dat de bouw van de ruimten voor de sociale werkplaats in februari weer zal starten.

In de afgelopen maanden hebben we ons jaarverslag en jaarrekening 2016 afgerond (zie ook publicaties).

We bedanken iedereen voor het vertrouwen en gaan er weer een mooi jaar samen van maken. Voor stichting Domiliana extra bijzonder, want 22 december 2018 bestaat de stichting 10 jaar!

Ben je benieuwd wat stichting Domiliana allemaal doet? Lees dan verder op onze website voor meer informatie.