12 september 2015

Op zaterdag 26 september a.s. organiseert stichting Domiliana een open dag in het Moluks Kerkelijk Centrum (MKC), Oud Wulfseweg 1 in Houten. De bezoeker wordt op een verrassende manier geïnformeerd over de ontwikkelingen en voortgang van de stichting.

Presentatiemarkt
Tijdens de open dag bent u in de gelegenheid om met diverse ambassadeurs van de stichting te praten. De centrale hal fungeert als een interactief ontmoetingsplein. Er zijn verschillende stands met partners aanwezig die een raakvlak hebben met Stichting Domiliana. In een gezellige ambiance kunt u informatie vergaren en kennis maken met verschillende maatschappelijke projecten. Daarnaast kunt u genieten van de Molukse catering en muzikale omlijsting. Ook de kids zullen zich niet vervelen in de kidscorner.

Domilianadag nieuwe stijl

Dit jaar gaan wij Stichting Domiliana op een nieuwe en interactieve manier presenteren.
Wij willen onze donateurs en geïnteresseerden persoonlijk ontmoeten, de verschillende Molukse generaties boeien en maatschappelijke initiatieven met elkaar verbinden. Het Moluks Kerkelijk Centrum in Houten is een mooie en centraal gelegen locatie in Nederland. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten tijdens de open dag van Stichting Domiliana

– aldus de zussen Thessa en Wendy Latupeirissa.

OPROEP
Wij zijn verder op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met ons deze dag tot een groot succes te maken. Bent of kent u iemand die een bijdrage wil leveren aan de organisatie en/of catering? Stuur dan een mail o.v.v. Vrijwilliger Open Dag 2015 naar: info@domiliana.com.